Diabetes Education Study Group (DESG)

Kiitos kaikille esiintyjille, osallistujille ja järjestelyissä mukana olleille.
Webinaariin osallistui noin 90 diabetesalan ammattilaista
Palaute on luettavissa linkistä Jäsenkirje 1/2021.

Tervetuloa Suomen Desgin kotisivuille.
Tutustu ja liity jäseneksi!

Suomen DESG ry on diabeteksen hoidonohjauksesta kiinnostuneiden ammattilaisten yhteistyöverkosto. Yhdistys toimii yli ammattirajojen, ja sen tavoitteena on edistää diabeteksen hoitoa ja hoidonohjausta sekä niihin kohdistuvaa tutkimus- ja koulutustoimintaa Suomessa. Suomen DESG
on Suomen Diabetesliiton ammatillinen jäsenyhdistys.


Tavoitteidensa toteuttamiseksi yhdistys:

  • toimii diabetestyötä tekevien ammattilaisten sekä eri tieteenalojen edustajien yhteistyöverkostona
  • kannustaa diabeteksen hoitoon ja hoidonohjaukseen osallistuvia yhteistyöhön
  • tarjoaa erilaisia näkökulmia diabeetikon hoidonohjaukseen
  • seuraa diabeteksen hoidon ja hoidonohjauksen kehittymistä kansainvälisesti
Suomen DESG ry on osa kansainvälistä diabetesyhteisöä. Yhdistyksen innoittajana on toiminut Euroopan diabetestutkijoiden seuran EASD:n (European Association for the Study of Diabetes) hoidonohjausryhmä. Kansallisia alaosastoja on useissa Euroopan maissa.

Toiminta

Yhdistys järjestää vuosittain korkeatasoisen moniammatillisen hoidonohjauksen seminaarin. Seminaarin teemat vaihtelevat ajankohtaisuuden ja tarpeen mukaan. Seminaarit ovat avoimia myös ei jäsenille.

Tämän vuoden seminaari toteutetettiin verkko-webinaarina 18.2.2021. Webinaariin osallistui noin 90 diabetestyötä tekevää eri ammattilaista ympäri Suomen. Kiitos osallistujille, esiintyjille ja järjestelyissä mukana olleille. Tarkemmin palaute luettavissa linkistä Jäsenkirje 1/2021.

Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta antaa yhdistyksen puheenjohtaja Seija Olli, p. 044 710 3457, sähköposti seija.olli@samk.fi

Päivitetty 14.6.2021